1. ປາ: ມີກົດໄຂມັນ ແລະ ໂອເມກ້າ 3 ຊ່ວຍສ້າງ ແລະ ເບິ່ງແຍງໜັງຫຸ້ມເຊລປະສາດໃນສະໝອງໃຫ້ມີຄວາມແຂງແຮງ ທັງເປັນອາຫານທີ່ກິນງ່າຍ ແລະ ເໝາະກັບຄົນທຸກເພດທຸກໄວ.
2. ກະທຽມ: ເມື່ອເວົ້າເຖິງກະທຽມຫຼາຍຄົນອາດຈະບໍ່ມັກ ເພາະມີກິ່ນທີ່ຫຼາຍຄົນບໍ່ປາຖະໜາແຕ່ທ່ານຮູ້ ຫຼື ບໍ່? ກະທຽມມີສັບພະຄຸນ ຫຼາຍຢ່າງທີ່ເຮົາຍັງບໍ່ຮູ້ເປັນຕົ້ນແມ່ນເວລາກິນກະທຽມເຂົ້າໄປແລ້ວຈະຊ່ວຍໃຫ້ອາລົມດີຂຶ້ນ, ຫຼຸດຄວາມຫງຸດຫງິດ ແລະ ຊ່ວຍໃຫ້ການຈື່ຈຳດີຂຶ້ນ.
3. ສາຫຼ່າຍທະເລ: ບໍ່ວ່າຈະເປັນສາຫຼ່າຍສົດໆ ຫຼື ສາຫຼ່າຍແຫ້ງ ເມື່ອນຳມາປຸງແຕ່ງເປັນອາຫານກໍຈະມີລົດຊາດທີ່ແຕກຕ່າງກັນໄປ, ແຕ່ທີ່ສຳຄັນທີ່ສຸດຄືໃນສາຫຼ່າຍແມ່ນມີ ໂອເມກ້າ3 ທີ່ສູງທີ່ສຸດພ້ອມຊ່ວຍໃຫ້ເສັ້ນຜົມຂອງຄົນເຮົາດົກດຳດີອີກດ້ວຍ.
4. ຖົ່ວເຫຼືອງ: ເມື່ອເວົ້າເຖິງຖົ່ວເຫຼືອງຫຼາຍຄົນຄົງຈະຮູ້ເຖິງຄຸນປະໂຫຍດເພາະໃນຖົ່ວເຫຼືອງປະກອບດ້ວຍສານ ໄຟໂຕເລສໂຕຣເຈນ ຊ່ວຍໃຫ້ເຊລປະສາດຂອງເຮົາມີຄວາມແຂງແຮງ.
5. ກ້ວຍຫອມ: ກ້ວຍຫອມເປັນໝາກໄມ້ທີ່ຫຼາຍຄົນມັກຮັບປະທານ ແລະ ເມື່ອກິນເຂົ້າໄປແລ້ວກ້ວຍຫອມຈະເຂົ້າໄປກະຕຸ້ນສານ ເຊໂຣທີນໃຫ້ກັບສະໝອງ ແລະ ຊ່ວຍບຳລຸງຮ່າງກາຍໃຫ້ມີຄວາມແຂງແຮງ.
6. ສຕໍເບິຣີສີແດງ: ສຕໍເບິຣີສີແດງເປັນໝາກໄມ້ທີ່ມີສານແອນໂທໄຊອະນິນຊ່ວຍບຳລຸງ ແລະ ຮັກສາເຊລສະໝອງໄດ້ດີທີ່ສຸດ.
No comments:
Post a Comment
ສະແດງຄວາມຄິດເຫັນ ຫລື ຄຳຂອບໃຈ ເພື່ອເປັນກຳລັງໃຈໃຫ້ຄົນຂຽນ