ປາ
Fish
ຊີ້ນປາອຸດົມໄປດ້ວຍກົດອະມິໂນໄທໂຣຊິນ ຊຶ່ງເປັນກົດທີ່ຮ່າງກາຍສາມາດສັງເຄາະໄດ້ມີບົດບາດໃນການກະຕຸ້ນ
ແລະ ປັບປ່ຽນການເຮັດວຽກຂອງສະໝອງສາມາດຊ່ວຍພື້ນຟູ ຄວາມຈື່ຈຳ ແລະ
ສານດີເອຊ ຊຶ່ງເປັນກົດໄຂມັນຊະນິດບໍ່ອີ່ມຕົວທີ່ຈຳເປັນຕໍ່ຮ່າງກາຍສານດັ່ງກ່າວນີ້ຈະຊ່ວຍໃນການພັດທະນາສະໝອງ
ແລະ ສາຍຕາຊ່ວຍເສີມສ້າງຄວາມຈື່ຈຳ ແລະ ການຮຽນຮູ້
ທັງນີ້ຍັງຊ່ວຍປ້ອງກັນໂລກສະໝອງເສື່ອມໄດ້ອີກດ້ວຍ.
ໄຂ່ Eag
ໄຂ່ຈັດເປັນແຫຼ່ງໂປຣຕີນ
ຊັ້ນດີເພາະອຸດົມໄປດ້ວຍວິຕາມິນ ແລະ ເກືອແຮ່ທີ່ສຳຄັນປະກອບດ້ວຍ:
ໂປຣຕີນເຖິງ 6,3 ກຣາມ, ໄຂມັນ, ວິຕາມິນເອ,ບີ,ດີ,ອີ, ອາຊິດ, ທາດເຫຼັກ,
ແຄນຊຽມ, ສັງກະ ສີ, ໄອໂອດີນ ແລະ ຊິລິນຽມ.
ນົມຖົ່ວເຫຼືອງ
ຈັດເປັນເຄື່ອງດື່ມບຳລຸງສະໝອງອີກປະເພດໜຶ່ງເພາະປະກອບໄປດ້ວຍ:
ວິຕາມິນ ເອ, ບີ, ບີ1, 2, 6,12 , ຄາໂບໄຮເດຣຕ, ແຄຊຽມ, ອາຊິດ, ໄນອາຊິນ ແລະ
ເລຊິຕິນ ທີ່ເປັນສານບຳລຸງສະໝອງຊ່ວຍເສີມສ້າງປະສິດທິພາບໃນການຈື່ຈຳ
ແລະປ້ອງກັນຄວາມຈຳເສື່ອມ.
ພືດຕະກູນຖົ່ວ
ຖົ່ວຈັດໄດ້ວ່າເປັນໂປຣຕີນທີ່ດີເຊັ່ນກັນບໍ່ວ່າຈະເປັນຖົ່ວດິນ,
ຖົ່ວອັລມອນ ແລະ
ຖົ່ວອື່ນໆ ຊຶ່ງໃນຖົ່ວຈະມີວິຕາມິນອີທີ່ຊ່ວຍເສີມສ້າງຄວາມຈື່ຈຳໄດ້ດີທີ່ສຸດ.
No comments:
Post a Comment
ສະແດງຄວາມຄິດເຫັນ ຫລື ຄຳຂອບໃຈ ເພື່ອເປັນກຳລັງໃຈໃຫ້ຄົນຂຽນ