ໝາກລາແຊັງເປັນໝາກໄມ້ທີ່ມີລົດຊາດຫວານອົມສົ້ມເມື່ອກິນເຂົ້າໄປແລ້ວຈະໃຫ້ຄວາມສົດຊື່ນແກ່ຮ່າງກາຍນອກຈາກ
ໝາກລາແຊັງຈະມີວິຕາມິນເອແລ້ວຍັງປະກອບນ້ຳຕານກລູໂຄສຫຼາຍທີ່ສຸດຈິ່ງເຮັດໃຫ້ເມື່ອກິນເຂົ້າໄປແລ້ວອາລົມດີຂຶ້ນ
– ຊ່ວຍແກ້ອາການຢາກນ້ຳ,
– ແກ້ອາການໜາວສັ່ນ ແລະ
ຊ່ວຍຂັບປັດສະວະ
– ສຳລັບຄົນມັກເຈັບປວດທີ່ແອວແລ້ວນ້ຳໝາກລາແຊັງສາມາດບັນເທົາໄດ້ພຽງແຕ່ນຳນ້ຳໝາກລາແຊັງ
ແລະ ໂສມແນວລະ 4 ກຣາມ ແຊ່ໃນເຫຼົ້າອຸ່ນໆ 20 ມິລິລິດ ແຊ່ໄວ້ 1
ຄືນແລ້ວນຳມາທາບໍລິເວນທີ່ເຈັບປວດແອວເລື້ອຍໆຈະ
ເຮັດໃຫ້ຫາຍເຈັບປວດແອວໄດ້.
– ຖ້າຜູ້ໃດທີ່ຍ່ຽວເປັນເລືອດເປັນຢອດໆ
ຫຼື ຍ່ຽວບໍ່ອອກໃຫ້ຄັ້ນນ້ຳໝາກລາແຊັງສົດ 300 ມິລິລິດ, ນ້ຳຮາກບົວສົດ 300
ມິລິລິດ ປະສົມກັບນ້ຳເຜິ້ງສົດ 200
ກຣາມປະສົົມໃຫ້ເຂົ້າກັນແລ້ວກິນຄັ້ງລະ 100-150 ມິລິລິດ
ກ່ອນອາຫານທຸກມື້ແຕ່ຕ້ອງລະວັງຢ່າກິນຫຼາຍຈົນເກີນໄປຈະເຮັດໃຫ້ຖອກທ້ອງໄດ້ເພາະໝາກລາແຊັງເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມຮ້ອນໃນຮ່າງກາຍອາດເຮັດໃຫ້ຕາມົວລາຍໄດ້ຈິ່ງຕ້ອງລະວັງເລື່ອງນີ້ໃຫ້ຫຼາຍທີ່ສຸດ.
No comments:
Post a Comment
ສະແດງຄວາມຄິດເຫັນ ຫລື ຄຳຂອບໃຈ ເພື່ອເປັນກຳລັງໃຈໃຫ້ຄົນຂຽນ