google-site-verification: google0d91bc93cfc88895.html Hukased

Hukased

Agriculture, education, ການກະເສດ ກະສິກຳ ປູກຝັງ ລ້ຽງສັດ ແລະ ປ່າໄມ້ ຂະຫຍາຍແລະປັບປຸງພັນພືດ

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here


Saturday, June 13, 2015

​ໃບ​ຫມາ​ກ​ກ້ຽງ

​ ໃບ​ຂອງ​ໝາກກ້ຽງຈະ​ມີ​ຂະໜາດ​ໃຫ່ຍ ​ແລະ​ ຍາວ​ເລັກ​ນ້ອຍ , ລ​​ວງ​ກ້ວາງ​ຂອງ​​ໃບໝາກກ້ຽງ​ແມ່ນຈະ​ມີຄວາມ​ຍາວ​ປະມານ 2 - 12 cm ແລະ  ຄວາມຍາວ​ແມ່ນ...
Saturday, June 13, 2015 0

​​ລຳ​ຕົ້ນໝາກ​ກ້ຽງ

 ລຳຕົ້ນ​ຂອງ​ໝາກກ້ຽງ​ມີ​ລັກສະນະ​ເປັນ​ລ່ຽມ ,​ ເປັນໄມ້​ໄດ້​ຮູບຊົງ​ທີ່​ແນ່​ນອນ​ , ລວງ​ສູງ​ຂອງ​ລຳຕົ້ນ​ປະມານ 10 - 15 m. ລ​ຳຕົ້ນ​ປະກອບດ້ວຍ: ມີ...
Saturday, June 13, 2015 0

​ຮາກ​ຫມາກ​ກ້ຽງ

ລະບົບ​ຮາກ. ​ ການ​ຂະຫຍາຍ​ພັນ​ດ້ວຍ​ເຮົາ​ແກ່ນ , ​ຄື​ການ​ນຳ​ເອົາ​ແກ່​ນມາ​ປູກ ​ມັນ​ກໍ່​ຈະ​ມີ​ລະບົບຮາກ​ທີ່​ຄົບ​ຖ້ວນ ແລະ ສົມບູນຄື: ແ...
Saturday, June 13, 2015 0

ລັກ​ສະ​ນະ​ທາງ​ພືດ​ສາດ​ຂອງ​ຫມາກ​ກ້ຽງ

ສ່ວນ​ຕ່າງໆ​ທີ່​ສຳຄັນ​ຂອງ​ໝາກກ້ຽງ ​ໄດ້​ປະກອບ​ມີແກ່​ລຳຕົ້ນ​ກີ່​ງກ້ານ ໃບ ​ແລະ ກ້ານ​ໃບ ໝາ​ມ ດອກ  ​ແລະ ຮາກ ທີ່​ນຳ​ໃຊ້​ເປັນ​ຂໍ້​ມູນ​ພື້ນຖ...
Saturday, June 13, 2015 0

ຄວາ​ມສຳຄັນ​ຂອງ​ໝາກກ້ຽງ

ຄວາ​ມສຳຄັນ​ຂອງ​ໝາກກ້ຽງ.     ໝາກກ້ຽງ​ແມ່ນ​ໝາກ​ໄມ້​ຊະນິດ​ໜື່ງທີ່​ຄົນ​ເຮົາ​ຮູ້ຈັກ​ກັນ ແລະ ນິຍົມ​ກັນ​ບໍ່​ລິ​ໂພ​ກ​ເປັນ​ຈ່ຳນວນ​ຫຼາຍ...
Saturday, June 13, 2015 0

Friday, June 12, 2015

ຜັກ​ບົ້ງ

ສັບ­ພະ​ຄຸນ​ຂອງ​ຜັກ­ບົ້ງ​ໂດຍສະ­ເພາະ​ແມ່ນ​ຜັກ­ບົ້ງ​ແດງ​ທີ່​ຄົນສ່ວນ​ຫຼາຍ​ບໍ່​ຄ່ອຍ​ກິນ​ເພາະ​ມີ​ລົດຊາດ​ຮືນໆຈົນ​ນິ­ຍົມ​ນຳ­ໄປ​ກິນ​ກັ...
Friday, June 12, 2015 0

ຫມາກ​ລະ​ແຊ່ງ

ໝາກ​ລາ​ແຊັງ​ເປັນ​ໝາກໄມ້​ທີ່​ມີ​ລົດ​ຊາດ​ຫວານ​ອົມ​ສົ້ມເມື່ອ​ກິນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ແລ້ວ​ຈະ​ໃຫ້​ຄວາມສົດຊື່ນ​ແກ່​ຮ່າງ­ກາຍນອກ­ຈາກ ໝາກ​ລາ​ແຊັງ​ຈະ​ມີ​ວິ­ຕາ­...
Friday, June 12, 2015 0

ສິ່ງ​ຄວນ​ຫ້າມ​ຫລັງ​ກິນ​ເຂົ້າ

ຫ້າມ​ດື່ມ­ນ້ຳ​ຊາ :  ຫ້າມ​ດື່ມ­ນ້ຳ​ຊາ​ໃນ​ຂະ­ນະ​ທີ່​ຮັບ​ປະ­ທານ​ອາຫານ​ແລ້ວ​ໂດຍ​ເດັດ­ຂາດ​ເພາະສານ​ໂພ​ລີ​ຟີນ​ໃນ​ຊາ​ຈະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຢັບຢັ້ງ​ກາ...
Friday, June 12, 2015 0

ໝາກ​ນາວ

ໝາກ​ນາວ ໝາກ​ນາວ​ເປັນສະ​ໝຸນ​ໄພ​ຢ່າງ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ເຊົາສູບ­ຢາ​ໄດ້ ຊຶ່ງ​ວິ­ທີ​ກິນ​ແມ່ນ​ຕ້ອງປາດ​ເປັນ​ປ່ຽງ​ທັງ​ເປືອກ​ເປັນ​ຕ່ອນພໍ­ດີ​ຄ...
Friday, June 12, 2015 0

​ຜັກ​ສະ­ຫຼັດ

     ຄຸນ­ຄ່າ​ຜັກ​ສະ­ຫຼັດ ຄຸນ­ຄ່າ​ຜັກ​ສະ­ຫຼັດ ໃນ​ປະ­ລິມານ 100 ກຣາມ v ຈະ​ໃຫ້​ພະ­ລັງງານ 2.400 ກິ​ໂລ​ແຄ​ລໍ​ຣີ ປະ­ກອບດ້ວ...
Friday, June 12, 2015 0

Friday, June 05, 2015

Thursday, June 04, 2015