google-site-verification: google0d91bc93cfc88895.html ລັກສະນະເດັ່ນຂອງກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50 - Hukased

Hukased

Agriculture, education, ການກະເສດ ກະສິກຳ ປູກຝັງ ລ້ຽງສັດ ແລະ ປ່າໄມ້ ຂະຫຍາຍແລະປັບປຸງພັນພືດ

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here


Friday, December 04, 2015

ລັກສະນະເດັ່ນຂອງກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50


ກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50 ໄດ້ເປີດໂຕເປັນຄັ້ງທຳອິດໃນປີ 2551 ກົງກັບ ຄສ 2008 ຖືໄດ້ວ່າເປັນອີກຫນຶ່ງຜົນງານຂອງສະຖານນີວິໃຈປາກຊ່ອງ (ປະເທດໄທ) ເຊິ່ງເປັນສະຖານທີ່ວິໄຈວຽກງານດ້ານໄມ້ໃຫ້ຫມາກເຂດຮ້ອນ ຂອງມະຫາວິທະຍາໄລກະເສດສາດ              ປະຈຸບັນຖືເປັນສາຍພັນທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມສົນໃຈຈາກຊາວກະສິກອນຢ່າງກວ້າງຂ້ວາງ ກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50 ເກີດມາຈາກການຄັດເລືອກສາຍພັນກ້ວຍນ້ຳໃສ້ເຫລືອງ ເຊິ່ງມີລັດສະນະເດັ່ນດັ່ງນີ້  ລັກສະນະເດັ່ນຂອງກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50  ເຄືອໃຫຍ່ ມີນ້ຳຫນັກເຄືອຫລາຍກວ່າ 30 ກິໂລ(ບໍ່ລວມກ້ານເຄືອ) ມີຈຳນວນຫວີຫລາຍກວ່າ 10 ຫວີ ມີຈຳນວນຫມາກຕໍ່ຫວີປະມານ 18 ຫນ່ວຍ ຫນ່ວຍກ້ວຍໃຫຍ່ອອບດີ ມີນ້ຳຫນັກຫນ່ວຍສະເລ່ຍ 140 ກຮາມຕໍ່ຫນ່ວຍ ໃສ້ກາງບໍ່ແຂງ ອອກສີເຫລືອ ເນື້ອແຫນ້ນ ເມື່ອສຸກຈະມີຄວາມຫວານປະມານ 26 ອົງສາບລິດ


ກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50 ໄດ້ເປີດໂຕເປັນຄັ້ງທຳອິດໃນປີ 2551 ກົງກັບ ຄສ 2008 ຖືໄດ້ວ່າເປັນອີກຫນຶ່ງຜົນງານຂອງສະຖານນີວິໃຈປາກຊ່ອງ (ປະເທດໄທ) ເຊິ່ງເປັນສະຖານທີ່ວິໄຈວຽກງານດ້ານໄມ້ໃຫ້ຫມາກເຂດຮ້ອນ ຂອງມະຫາວິທະຍາໄລກະເສດສາດ
             ປະຈຸບັນຖືເປັນສາຍພັນທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມສົນໃຈຈາກຊາວກະສິກອນຢ່າງກວ້າງຂ້ວາງ ກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50 ເກີດມາຈາກການຄັດເລືອກສາຍພັນກ້ວຍນ້ຳໃສ້ເຫລືອງ ເຊິ່ງມີລັດສະນະເດັ່ນດັ່ງນີ້

ລັກສະນະເດັ່ນຂອງກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50


  • ເຄືອໃຫຍ່ ມີນ້ຳຫນັກເຄືອຫລາຍກວ່າ 30 ກິໂລ(ບໍ່ລວມກ້ານເຄືອ)
  • ມີຈຳນວນຫວີຫລາຍກວ່າ 10 ຫວີ
  • ມີຈຳນວນຫມາກຕໍ່ຫວີປະມານ 18 ຫນ່ວຍ
  • ຫນ່ວຍກ້ວຍໃຫຍ່ອອບດີ ມີນ້ຳຫນັກຫນ່ວຍສະເລ່ຍ 140 ກຮາມຕໍ່ຫນ່ວຍ
  • ໃສ້ກາງບໍ່ແຂງ ອອກສີເຫລືອ ເນື້ອແຫນ້ນ
  • ເມື່ອສຸກຈະມີຄວາມຫວານປະມານ 26 ອົງສາບລິດ
ກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50 ໄດ້ເປີດໂຕເປັນຄັ້ງທຳອິດໃນປີ 2551 ກົງກັບ ຄສ 2008 ຖືໄດ້ວ່າເປັນອີກຫນຶ່ງຜົນງານຂອງສະຖານນີວິໃຈປາກຊ່ອງ (ປະເທດໄທ) ເຊິ່ງເປັນສະຖານທີ່ວິໄຈວຽກງານດ້ານໄມ້ໃຫ້ຫມາກເຂດຮ້ອນ ຂອງມະຫາວິທະຍາໄລກະເສດສາດ              ປະຈຸບັນຖືເປັນສາຍພັນທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມສົນໃຈຈາກຊາວກະສິກອນຢ່າງກວ້າງຂ້ວາງ ກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50 ເກີດມາຈາກການຄັດເລືອກສາຍພັນກ້ວຍນ້ຳໃສ້ເຫລືອງ ເຊິ່ງມີລັດສະນະເດັ່ນດັ່ງນີ້  ລັກສະນະເດັ່ນຂອງກ້ວຍນ້ຳປາກຊ່ອງ 50  ເຄືອໃຫຍ່ ມີນ້ຳຫນັກເຄືອຫລາຍກວ່າ 30 ກິໂລ(ບໍ່ລວມກ້ານເຄືອ) ມີຈຳນວນຫວີຫລາຍກວ່າ 10 ຫວີ ມີຈຳນວນຫມາກຕໍ່ຫວີປະມານ 18 ຫນ່ວຍ ຫນ່ວຍກ້ວຍໃຫຍ່ອອບດີ ມີນ້ຳຫນັກຫນ່ວຍສະເລ່ຍ 140 ກຮາມຕໍ່ຫນ່ວຍ ໃສ້ກາງບໍ່ແຂງ ອອກສີເຫລືອ ເນື້ອແຫນ້ນ ເມື່ອສຸກຈະມີຄວາມຫວານປະມານ 26 ອົງສາບລິດ

No comments:

Post a Comment

​ສະ​ແດງ​ຄວາມ​ຄິດ​ເຫັນ ຫລື ຄຳ​ຂອບ​ໃຈ ເພື່ອ​ເປັນ​ກຳ​ລັງ​ໃຈ​ໃຫ້​ຄົນ​ຂຽນ